Johdot pois näkyviltä

Johtoja on vaikea päästä pakoon, vaikka laitteita olisi kuinka vähän. Lisäksi johdot menevät helposti sekaisin ja ovat aina tiellä.

CableBox on riittävän tyylikäs ja käytännöllinen apu johtojen ja muuntajien piilottamiseen. Tässäkin esimerkissä neljän sähkölaitteen johdot on niputettu siististi pieneen valkoiseen CableBoxiin, josta lähtee toiseen suuntaan vain yksi jakajan johto pistorasiaan.

Halutessasi voit leikkiä väreillä ja näin korostaa sisustuksessa jo käytettyä värimaailmaa. CableBoxista on saatavilla myös isompi koko, jos sinulla sattuu olemaan tarvetta suuremmallekin laitemäärälle. Tuote on myynnissä Johtoi -verkkokaupassa.

 

2 KOMMENTIT

  1. Ja näppärä! :) Kuvissa olevaa pienempää CableBoxia löytyy valkoisena, mustana, pinkkinä, oranssina, limen vihreänä, keltaisena ja sinisenä. Isompaa johtolootaa saa valkoisena ja mustana. Ja isoon CableBoxiin mahtuu kyllä vaikka tietokoneen akut, modeemit, ylimääräiset johdot ja jatkojohtojen rasiatkin yhdellä kertaa. :)

  2. Tää on hieno! Tosin kaipaisin ehkä myös tyylikkään ja vähän hillitymmän harmaan tai valkoisen myös valikoimaan. Johdot on kyllä iso ongelma varsinkín mulle, välillä saattaa olla 15 eri johtoa koska laitteita on niin jumalaton määrä :( Ja se näyttää karmeelta! Yks millä oon päässy monista eroon on hommata langattoman näppiksen, hiiren, tulostimen jne. Ei ne oo paljoo kalliimpia :) Mut kiva juttu, kitos siitä!

    Jaana

Comments are closed.