Joulun tunnelmaa

7.12.2015

olohuone-joulu-sisustus

Viimeistään nyt alkaa olla sopiva hetki tuoda sisustukseen joulunajan koristeita ja lämmintä tunnelmaa. Tässä muutamia aivan ihania Made in Persbo blogin Carinan ikuistamia hetkiä sisustuksista, joissa on aitoa jouluista tunnelmaa. Toisaalta jos itse ei ole niin joulukoristeiden perään, löytyy näistä kuvista muitakin ihania yksityiskohtia, jotka tuovat lämmintä kodikasta ilmettä vastapainoksi kylmällä talvisäälle.

ruokapoyta-joulu-sisustus

Tämän herkän valkoisen kattauksen viimeistelee kauniit pitkävartiset amaryllikset, jotka ovat juuri puhkeamassa kukkaan. Taustalla näkyvä kuusi on hauska ihan sellaisenaan, ilman sen kummempaa koristelua. Pelkät jouluvalot nostavat kuusen kauniisti esiin.

ruokailutila-joulu-sisustus

Maalaishenkinen sisustus sopii jouluun täydellisesti. Vanhat kynttiläkruunut kuuluvat tietysti myös ajankohtaan. Muista, että ei se koristeiden määrä vaan yhtenäisyys ja tarinat esineiden takana – niistä syntyy toimiva kokonaisuus.

Kuvat Carina / madeinpersbo.blogspot.fi

Aurinkotuolit

Arjen eksotiikkaa terassille

Sika-Design kalusteet tuovat kivaa pientä eksotiikkaa arjen sisustukseen ja kesäterassin ilmeeseen.

FDB Møbler huonekalut
Nojatuolit

Tyylikäs ja tasapainottava puu

Puu on materiaalina tasapainottava ja aina tyylikäs lisä sisustukseen. FDB Møbler tarjoaa useita upeita vaihtoehtoja kodin eri tiloihin.