Joulun tunnelmaa

Sisustusideat

Kodikas ja valoisa sisustus

Runsas määrä luonnonvaloa korostaa sisustuksen skandinaavista tyyliä, jonka rauhallinen värimaailma korostaa tilojen estetiikkaa.

Sopivan hillitty ja rennon kodikas sisustus

Tässä tyyliltään skandinaavisen selkeässä ja rauhallisessa sisustuksessa vallitsee mukavan rento ja kodikas tunnelma.

Sisustuksen lämmin tunnelma

Suuret ikkunat kutsuvat luonnon osaksi tämän kodin sisustusta, jossa vallitsee miellyttävän lämmin ja tyylikäs tunnelma.

olohuone-joulu-sisustus

Viimeistään nyt alkaa olla sopiva hetki tuoda sisustukseen joulunajan koristeita ja lämmintä tunnelmaa. Tässä muutamia aivan ihania Made in Persbo blogin Carinan ikuistamia hetkiä sisustuksista, joissa on aitoa jouluista tunnelmaa. Toisaalta jos itse ei ole niin joulukoristeiden perään, löytyy näistä kuvista muitakin ihania yksityiskohtia, jotka tuovat lämmintä kodikasta ilmettä vastapainoksi kylmällä talvisäälle.

ruokapoyta-joulu-sisustus

Tämän herkän valkoisen kattauksen viimeistelee kauniit pitkävartiset amaryllikset, jotka ovat juuri puhkeamassa kukkaan. Taustalla näkyvä kuusi on hauska ihan sellaisenaan, ilman sen kummempaa koristelua. Pelkät jouluvalot nostavat kuusen kauniisti esiin.

ruokailutila-joulu-sisustus

Maalaishenkinen sisustus sopii jouluun täydellisesti. Vanhat kynttiläkruunut kuuluvat tietysti myös ajankohtaan. Muista, että ei se koristeiden määrä vaan yhtenäisyys ja tarinat esineiden takana – niistä syntyy toimiva kokonaisuus.

Kuvat Carina / madeinpersbo.blogspot.fi

Tutustu myös

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli