Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Kannettava pöytävalaisin on mainio lisä tunnelmallisiin kesäiltoihin

Tyylikäs ladattava pöytävalaisin on helppo keino täydentää kesäiltojen terassihetkiä, kun pieni hämärä pääsee yllättämään.
Scandi Living Halo pöytävalaisin

Kesäillat ovat ihanan valoisia ja pitkiä. Mikä onkaan parempi tapa viettää niitä terassilla ja ulkona istuskellen. Hämärä saattaa välillä kuitenkin yllättää ja silloin on hyvä hetki täydentää tunnelmaa helposti liikuteltavilla ja ladattavilla, ilman johtoja toimivilla valaisimilla.

Scandi Living Halo pöytävalaisin on pelkistetyn tyylikäs vaihtoehto kesäiltojen tunnelmanluojaksi. Se mahtuu kätevästi keskelle kattausta, saunaterassin penkille tai vaikkapa laiturille. Modernin valkoisen lisäksi valaisin on saatavilla mustana, beigenä, vihreänä ja sinisenä.

Myynnissä Nordic Nest -verkkokaupassa

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Musta väri antaa valaisimelle ajattoman tyylikkään ilmeen ja tuo samalla näyttävää kontrastia sisustukseen. Kun syysillat pimenevät entistä aikaisemmin, onkin syytä kiinnittää huomiota tilan valaistukseen.
Piristä kodin kevättä upeilla sisustusuutuuksilla tai yllätä rakkaimpasi kauniilla klassikolla.
Nyt sinulla on loistava tilaisuus hankkia designin upeimpia klassikoita ja upeita uutuuksia. Finnish Design Shop -verkkokauppa tarjoaa ystävänpäivän kunniaksi tilauksen kahdesta kalleimmasta tuotteesta 15% alennuksen. Poimimme muutamia houkuttelevia ostokohteita, jotka sopivat mukaan monenlaiseen sisustustyyliin.