Search
Close this search box.

Kartell huonekaluja alennuksessa

kartell-ale

Modernit Kartell huonekalut sopivat monenlaiseen sisustukseen. Pelkistetyn ilmeensä ja läpinäkyvien, kiiltävien materiaalien ansiosta ne ovat erityisesti modernin sisustuksen ystävien mieleen, mutta toisaalta ne toimivat hyvänä vastakohtana ja katseen vangitsijoina muunkinlaisissa sisustuksissa. Mikäli Kartell huonekalut ovat ostoslistallasi, kannattaa suunnata Room21 -verkkokauppaan, jossa Kartell tuotteita saa nyt jopa 20% alennuksella.

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Jolina ruokapöydän tuoli
Puiset pinnatuolit sopivat upeasti ruokapöydän ääreen. Niitä voi hyvin käyttää myös kodin työpisteellä.
Musta väri antaa valaisimelle ajattoman tyylikkään ilmeen ja tuo samalla näyttävää kontrastia sisustukseen. Kun syysillat pimenevät entistä aikaisemmin, onkin syytä kiinnittää huomiota tilan valaistukseen.
Piristä kodin kevättä upeilla sisustusuutuuksilla tai yllätä rakkaimpasi kauniilla klassikolla.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke