Käytännöllinen makuuhuone

3.11.2010

Makuuhuone on paikka, jossa pitää pystyä viihtymään ja tunnelmoimaan. Valaistukseen kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Jokainen päivä alkaa makuuhuoneesta, niin myös päättyy. Kirjan lukemiseen, jutusteluun tai vaatteiden pukemiseen tarvitaan monenlaista ja tehoista valaistusta. Muista siis hankkia useita eri valaisimia luodaksesi tilanteen vaatima tunnelma ja valaistus. Kuvassa takaseinälle on aseteltu hauskasti kirjoja, lehtiä ja muita esineitä luomaan tunnelmaa ja henkilökohtaista ilmettä.

Sängyn alla on paljon tilaa, jota voi valjastaa säilytyskäyttöön. Tässä käytännöllinen ratkaisu, jossa sänkyrungon alle kätkeytyy vedettävä laatikko. Siihen on helppo kätkeä ylimääräiset peitteet, tyynyt, treenikassi tai vaikkapa lehdet, jotka voi kätevästi sujauttaa talteen ennen unille menoa. Katso lisää tyylikkäitä ja käytännöllisiä makuuhuoneratkaisuita BoConcept -verkkosivuilta.

Kuvat boconcept.fi

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.