Keltainen kesäkuu

Keltainen kuuluu kesän väreihin. Valtoimenaan kukkivat rypsipellot ja luonnosta löytyvät lukuisat kukat tekevät ympäristöstä todellisen taideteoksen. Keltainen sopii siten mainiosti myös kesän sisustusväriksi. Pienenäkin yksityiskohtana se antaa hauskaa ja energistä ilmettä sisustukseen. Tuoli, valaisin, pöytä tai hyllykkö. Vaikka keltainen ei olisikaan suosikkivärisi, on se silti kokeilemisen arvoinen. Usein se epätodennäköinen vaihtoehto osoittautuu myös yllättävän hyväksi valinnaksi tuoden samalla uutta otetta tilan ilmeeseen. Kuvan esimerkit ja muita keltaisia sisustustuotteita löydät täältä.

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.