Kevyesti sisustaen

menu-kaschkasch-afteroom

Kevytrakenteiset huonekalut sopivat hyvin pieniinkin tiloihin ja niitä on helppo liikutella paikasta toiseen. Menun Kaschkasch-lattipeili sopii nätisti eteisen nurkkaukseen tai makuuhuoneeseen pukeutumispeiliksi. Se on muodoltaan hyvin minimalistinen ja sopii yhteen melkein minkä tahansa sisustustyylin kanssa. Yhdessä peilin kanssa sopii mainiosti Afteroom-tuoli, jonka yksinkertainen, mutta hauska muoto tekee siitä kerta toisensa jälkeen kiinnostavan näköisen.

menu-yeahwall-wire

Kenyon Yehin suunnittelema Yeh Wall on pöytä, jossa on vain kaksi jalkaa. Se nojaa rennosti seinää vasten. Toimii ahtaassakin eteistilassa tai apupöytänä olohuoneessa, miksei myös yöpöytänä sängyn vieressä. Metalliset Wire-korit tuovat tilaan aina tuiki tarpeellista säilytystilaa. Korissa voit säilöä vaikkapa lehtiä tai vilttejä, mitä milloinkin.

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.