Kodikas yksiö

Olohuoneen ja keittiön väliseen seinään on tehty aukko, jonka myötä tilaan syntyy pieni ruokapöytä. Vaalea verho rajaa pöydän ja sängyn rauhoittaen näin kokonaisuutta.

Keittiön puolella on hyvin tilaa kokata tiskin toisella puolella odottaville ystäville pieni iltapala. Keittiön takaosasta avautuu käynti kotoisalle parvekkeelle.

Olohuone on sisustettu maltillisesti ja harkiten. Käytössä on kuitenkin vain 34 neliötä ja siihen nähden tilat ja toiminnot on onnistuttu rajaamaan toisistaan erinoimaisesti.

Huoneen kulmauksesta löytyy lämpöä tuova takka, joka on mukavaa luksusta näinkin pienessä asunnossa. Vanha puinen piironki takan vieressä lisää entisestään asunnon kodikkuutta. Tutustu lisää välittäjän (Skeppsholmen) sivuilla

Kuvat skeppsholmen.se

 

JAA
Edellinen artikkeliCalabash valaisin
Seuraava artikkeliIstuintyynyt

1 KOMMENTTI

  1. Tää on aivan paras yksiö maailmassa. Minä tarvitsisin opiskelija-asunnokseni tuollaisen. Mun enolla on vähä samanlainen, mutta pikkusen, ihan pikkusen hienompi. Kun siellä on enemmän tilaa ja väriä. On hyvä kutsua kavereita kylään. Mutta tämä suunnittelu on osunut just kohdalleen. Jatkakaa samaan malliin ja kehoitan kavereitani tsiigaamaan tän sivuston. Tsekkasin myös muita tuotteitanne. Ihquja>3 :) Rebecca

Comments are closed.