Kodikkaasti

Jo hyvän aikaa suosiossa ollut maalaisromanttinen sisustus nousee kevään aikana jälleen esiin. Vaaleat ja maanläheiset värisävyt heräävät henkiin luonnon alkaessa vihertää. Hienostuneet printit, sekoitus teollista ja kodikkaan pehmeää sisustustyyliä muodostavat pettämättömän yhdistelmän, jota on helppo maustaa luonnosta löytivillä kasveilla ja oksanpätkillä. Kodikkuus ja rentous ovat avainasemassa. Kuvassa muutamia inspiraatioita ranskalaistyyliä mukailevasta sisustamisesta. Kuvien tuotteet ja lisää aiheesta löydät Ellos -verkkokaupasta.

Kuvat ellos.fi

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.