Kotoisat puujakkarat

Muhkean paksuilla jaloilla ja pehmeällä tekoturkiksella päällystetty puujakkara tuo lämpöä sekä mökkisisustukseen että urbaaniin kaupunkikotiin. Se on rempseän näköinen ja keventää mukavasti tilan tunnelmaa. Saatavilla tummalla ja vaalealla karvalla. Jakkara on myynnissä Jotex -verkkokaupassa.

Latvialaisen Aldis Circensisin suunnittelema Bloom on sekoitus modernia muotoilua ja puun lämmintä olemusta. Ohuesta puuviulusta valmistettu jakkaraa sopii monenlaiseen tilaan ja tunnelmaan. Väri/materiaalivaihtoehtoina löytyvät koivun lisäksi pähkinä-, pyökki- ja tammiviilu. Tarkemmin tuotteesta voit lukea valmistajan verkkosivuilta (Riga Chair). Suomessa tuolin maahantuojana toimii Toplux.

Kuvat jotex.fi / rigachair.com

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.