Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Kylpyhuone kahdelle

Kylpyhuone on rentoutumispaikka, mutta se on myös usein paikka, jossa kaunistautuminen ja muu hygienia pitää silloin tällöin hoitaa nopeasti kuntoon. Tämä suoraan makuuhuoneesta aukeava kylpyhuone hellii asukkaitaan. Kaikki tärkeimmät toiminnot on suunniteltu siten, että kaksi henkilöä mahtuu oikeasti touhuamaan samaan aikaan. Itämainen matto keskellä tilaa rikkoo muuten todella modernia ilmettä. Mattoa vaihtamalla tilaan saakin helposti uutta ilmettä ja väriä.

Kylpyhuoneen toisesta nurkkauksesta löytyy pala luksusuta. Suuri amme odottaa kylpejäänsä. Muutoin musta laatoitus saa sopivaa kontrastia seinään tehdystä valkoisesta alueesta, johon on suunniteltu harmaansinisiä poikkiraitoja. Kattoon upotettujen spottien lisäksi seinillä on tyylikkäät lisävalaisimet, jotka valaisevat tummia kaakelipintoja. Katso lisää välittäjän verkkosivuilta. Eklund Stockholm New York.

Kuvat esny.se

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Finlayson Tamminiemi-saunatuotesarja tuo perinteisen tunnelmallisia tekstiileitä saunaan ja kylpytiloihin. Materiaalina on käytetty kestävää ja miellyttävän pehmeän tuntuista puuvillapellavaa.
Original Long Drink -juomasta tuttu turkoosivalkoinen raitakuosi on löytänyt itsensä nyt myös Finlaysonin ja Hartwallin yhteistyössä valmistettaviin vuodetekstiileihin ja pyyhkeisiin.
Nyt on loistava hetki toteuttaa vaikka koko perheen design- ja sisustusunelmat kerralla.