Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Kylpyhuone makuuhuoneessa

kylpyhuone-makuuhuoneessa

Kylpyammeet ja suihkutilat makuuhuoneen yhteydessä yhdistetään helposti luksuskoteihin, mutta jos neliöitä ja rohkeutta riittää niin yhtä hyvin kylpyhuoneen toiminnot voi liittää makuuhuoneeseen myös pienemmällä budjetilla. Tässä Milla Alftanin toteuttamassa ratkaisussa on tosin herkuteltu hieman luksuksellakin. Kylpemistila on eroitettu tässä makuuhuoneessa korotetulla lattiaosalla ja lasiseinillä. Ammeen erottavan väliseinän takaa löytyy käsinpesualtaat ja takaseinälle upotetetun moottoroidun peilin takaa avautuu tarvittaessa näkymä ulos, jonka ansiosta tilaan saa myös ihanaa luonnonvaloa. Erillinen wc-tila löytyy liukuovien takaa. Tunnelman kruunaa takaseinään kiinnitetty biotakka ja ammeen kohdalla oleva koristelevy katossa, jotka viimeistelevät täydellisen kylpyhetken. Tämä on oiva ja tyylikäs esimerkki siitä, miten makuuhuoneeseen voidaan tuoda ripaus uudenlaista sisustusajattelua ja arjen toimintoja.

Kuva Milla Alftan

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Nuku pehmeästi ja mukavasti Unipussin suojassa, joka kulkee kätevästi mukana kesän mökkireissuilla, kyläilyillä ja sopii hyvin myös lahjaksi ystävälle.
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.