Kylpyhuone makuuhuoneessa

kylpyhuone-makuuhuoneessa

Kylpyammeet ja suihkutilat makuuhuoneen yhteydessä yhdistetään helposti luksuskoteihin, mutta jos neliöitä ja rohkeutta riittää niin yhtä hyvin kylpyhuoneen toiminnot voi liittää makuuhuoneeseen myös pienemmällä budjetilla. Tässä Milla Alftanin toteuttamassa ratkaisussa on tosin herkuteltu hieman luksuksellakin. Kylpemistila on eroitettu tässä makuuhuoneessa korotetulla lattiaosalla ja lasiseinillä. Ammeen erottavan väliseinän takaa löytyy käsinpesualtaat ja takaseinälle upotetetun moottoroidun peilin takaa avautuu tarvittaessa näkymä ulos, jonka ansiosta tilaan saa myös ihanaa luonnonvaloa. Erillinen wc-tila löytyy liukuovien takaa. Tunnelman kruunaa takaseinään kiinnitetty biotakka ja ammeen kohdalla oleva koristelevy katossa, jotka viimeistelevät täydellisen kylpyhetken. Tämä on oiva ja tyylikäs esimerkki siitä, miten makuuhuoneeseen voidaan tuoda ripaus uudenlaista sisustusajattelua ja arjen toimintoja.

Kuva Milla Alftan

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.