Search
Close this search box.

Lämpimästi riippumatossa

riippumatto-talvikoti

Pieneenkin tilaan ja sisustukseen saa tuotua lämpöä ja tunnelmaa tarkkaan valituilla somistuksille ja itse muokatuilla huonekaluilla. Kuvassa ihanaa lämmintä fiilistä tuovat riippumattoon laitetut peitteet ja karvatyynyt. Riippumaton vierestä löytyy tietenkin pieni apupöytä kahvikupille ja iltaeväälle. Apupöydän voit tehdä esimerkiksi puupölkystä, jonka voit maalata omaan sisustukseesi väriseksi. Riippumaton itsessään ei tarvitse olla kallein mahdollinen, peitteillä ja tyynyillä loihdit siitä paitsi upean näköisen myös miellyttävän leposijan. Ihania tuotteita aiheeseen liittyen löytyy Weranna’s Warehouse -verkkokaupasta. Lämpiä talvihetkiä!

Kuva werannas.fi

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Sisustuksen valkoiset yksityiskohdat
Valkoiset yksityiskohdat pukevat kodin sisustuksen tyylikkäästi kohti lähestyviä kevätpäiviä. On taas aika nauttia auringonsäteiden täyttämistä päivistä.
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke