Search
Close this search box.

Lämpimät taljat ja peitteet

peitotjatyynyt

Lämpimät taljat ja peitteet tuovat talviaikaan kodin sisustukseen ihanaa lämpöä ja pehmeyttä. Taljan voit sijoittaa esimerkiksi sängyn viereen, sisustuselementtinä toimivien tikkaiden askelmalle tai rennosti tuolille. Taljoja löytyy moneen lähtöön mitä tulee väriin, muotoon ja kokoon.

taljat

Tässä muutamia esimerkkejä lampaan-, poron-, ja lehmäntaljoista. Kuten huomata saattaa tekstuureissa ja väreissä on paljon eri vaihtoja, niinpä löydät helposti parhaiten omaan sisustukseesi sopivan yksilön. Kaikki nämä sekä paljon lisää löydät Ellos -verkkokaupasta

Kuvat ellos.fi

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Pääsiäiskoristeet
Pääsiäinen tuo kevään mukanaan sisustukseen. Veikeät koristeet tuovat iloista ilmettä ja energiaa ympärilleen. Hiljalleen on aika kääntää katseet kohti tulevaa kesää.
Valkoiset yksityiskohdat pukevat kodin sisustuksen tyylikkäästi kohti lähestyviä kevätpäiviä. On taas aika nauttia auringonsäteiden täyttämistä päivistä.
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke