Search
Close this search box.

Lastenhuone täynnä toimintaa

Tässä lastenhuoneessa riittää tekemistä aktiivisemmankin menijän vaatimuksiin. Huoneesta löytyy oma pieni kiipeilyseinä ja nyrkkeilysäkki. Sängyn ympärille rakennettu kehikko muodostaa yläosaan pienen parvitilan. Urheilulliseen teemaan viitaten nurkasta löytyy tietenkin koripalloa matkiva säkkituoli.

Huoneesta löytyy myös toinen sänky ja senkin yläpuolelle on rakennettu kiipeilyverkon siivittämänä oma parvi. Nurkkauksesta löytyy riittävästi hyllytilaa leluille ja muulle tarpeistolle. Eikä pidä unohtaa omaa minimuotoista koriskenttää. Tämän joka pojan unelmahuoneen suunnittelusta on vastannut amerikkalainen Perianth sisustustoimisto.

Kuvat perianth.com

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Finlayson Muumilaakson kartta ja Pesue lakanat
Finlayson-verkkokaupassa on meneillään Loistopäivät, jotka tarjoavat hurmaavia klassikoita ja sisustustuotteita jopa 30% alennuksilla.
Marimekko Orkanen puffi tuo kodikasta ja rentoa tunnelmaa sisustukseen. Se sopii mainiosti myös laskutasoksi makuuhuoneeseen tai istuimeksi eteiseen.
Nyt on loistava hetki toteuttaa vaikka koko perheen design- ja sisustusunelmat kerralla.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke