Search
Close this search box.

Lastu pärekori

versodesign-lastu-parekori

Verso Designin Lastu-pärekori tuo raikkaan kesäisen tuulahduksen sisustukseen. Tämä kaunis koivupäreistä valmistettu kori tarjoaa säilytystilaa lehdille, leluille ja muille pientavaroille. Tai yhtä hyvin voit napata sen mukaan vaikka ostoksille. Kauniina elementtinä se muuntautuu siis hyvin myös käyttöön sisustuksen lisäksi. Lastu-pärekori on mainio vaihtoehto vaikkapa kesämökille tai lahjaksi ystävälle. Täytä kori kesän tuoreilla herkuilla ja yllätä ystäväsi. Saatavilla on myös pyöränkori, jolloin saat Lastun kulkemaan kätevästi pyörämatkoillakin. Myynnissä Finnish Design Shopissa

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Pääsiäiskoristeet
Pääsiäinen tuo kevään mukanaan sisustukseen. Veikeät koristeet tuovat iloista ilmettä ja energiaa ympärilleen. Hiljalleen on aika kääntää katseet kohti tulevaa kesää.
Valkoiset yksityiskohdat pukevat kodin sisustuksen tyylikkäästi kohti lähestyviä kevätpäiviä. On taas aika nauttia auringonsäteiden täyttämistä päivistä.
Sisustuksen kevätale on täynnä toinen toistaan upeampia löytöjä sekä ihania sisustusklassikoita. Miten olisi olohuoneeseen Yrjö Kukkapuron suunnittelema Remmi nojatuoli ja sen kaveriksi messinkistä kiiltoa Louis Poulsenin Panthella pöytävalaisimella tai Flos kattokruunulla.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke