Search
Close this search box.

Lautasliinat ja servettirenkaat viimeistelevät kattauksen ilmeen

Kankaiset lautasliinat ja kauniisti hohtavat lautasliinarenkaat tuovat upeaa ilmettä kattauksiin. Niillä voit helposti korostaa juhlahetkien teemaa, värimaailmaa ja tunnelmaa.

Kankaasta valmistetut lautasliinat on helppo tapa tuoda hienostuneisuutta, yksityiskohtia ja kodikkaan lämmintä ilmettä ruokapöytään. Lautasliinojen väreissä ja kuoseissa voi yhdistellä kattauksen muita elementtejä sekä ympäröivän sisustuksen tyyliä. Kankaiset lautasliinat ovat myös monikäyttöisiä eivätkä päädy käytön jälkeen roskikseen.

Lautasliinojen erilaiset kuosit

Klassisen tyylikäs ruutu- tai raitakuvio antaa lautasliinalle kauniin ilmeen. Kuvassa vasemmalle oleva Lexington Pepita Check kangaslautaliina sopii mukaan monenlaisiin kattauksiin samoin kuin isoruutuisempi Tell me more Gingham pellavalautasliina, jonka pehmeys tuo ripauksen ylellisyyttä. Skandinaavista kattaustyyliä on helppo täydentää myös Sagaformin Ella Hamam lautasliinoilla, joissa on hento valkoinen raidoitus.

Lautasliinan voi asetella monella tapaa mukaan kattauksiin. Se voi olla pelkistetyn tyylikkäästi taiteltuna kuten kuvassa vasemmalla oleva valkoinen NJRD Metric tai rennosti lautasenreunaa mukaillen, josta esimerkkinä 100% pellavasta valmistettu Himla Sunshine lautasliina. Kankaasta valmistetut lautasliinat tarjoavat mahdollisuuden luovaan taitteluun ja vaikuttavien yksityiskohtien tekemiseen. Yhdistämällä toistensa kanssa sopivia sävyjä saat kattaukseen helposti syvyyttä ja harkitumpaa ilmettä. Kaikkien lautasliinojen ei välttämättä tarvitse siis olla samaa väriä. Voit vaikuttaa yleisilmeeseen myös pöytäliinan väreillä ja materiaaleilla.

Harmoniset maanläheiset värit sopivat loistavasti mukaan monenlaisiin kattauksiin. Ne antavat muille elementeille tilaa astua esiin, mutta toisaalta välillä voi olla kiva leikitellä räikeämmilläkin väreillä. Lovely Linen Classic lautasliinat ovat tyylikästä ja kestävää pellavaa, jotka kulkevat pitkään mukana ruokailuhetkissä. Näistä kauniista lautasliinoista on saatavilla useita eri voimakkaitakin värivaihtoehtoja.

Välillä voi haluta kattaukseen mukaan joitain tiettyjä värisävyjä ja tällöin voit tuoda kankaisten lautasliinojen rinnalle tilanteeseen sopivia paperisia servettejä. Niiden ilmeeseen saa ripauksen hienostuneisuutta käyttämällä lautasliinarenkaita, jotka helpottavat myös asettelujen ja sommittelujen tekemisessä. Kuvassa upeat kullansävyyn taittavat Indie Sudha Moments paperiservetit, jotka sopivat upeasti yhteen samaa sävyä olevien aterimien kanssa. Puuvillaisia valkoisia Angelica kangaslautasliinoja taas koristaa upea ornamentti, joka tulee hempeästi esiin luonnonvalkeasta taustasta.

Lautasliinarenkaat tuovat kauniita yksityiskohtia

Lautasliinarenkaat tuovat kauniita pieniä yksityiskohtia ja niillä on helppo korostaa kattauksen värejä. Metalliset lautasliinarenkaat antavat näyttävän kontrastin ja tuovat kivaa kiiltoa pöydän ilmeeseen. Hopean ja kullan lisäksi esimerkiksi mustat metalliset lautasliinarenkaat antavat upean vivahteen.

Kullan värinen lehden muotoja mukaileva Leafs servettirengas tuo juhlan tuntua ja sopii upeasti yksiin esimerkiksi kultaisten aterimien, tarjoiluastioiden ja kynttilöiden kanssa.

Hopea on kaunis valinta monen värin kanssa. Siinä on erityistä juhlavaa kiiltoa. Byon Minerale lautasliinarengas taittaa lautasliinan helposti kauniiseen muotoon. Sirompi rengasmainen Peyton lautasliinarengas taas tuo ihanaa herkkyyttä kattaukseen.

Metallisten lisäksi voit käyttää myös muita materiaaleja. Juuttipunoksesta tehty lautasrengas on ihanan lämmin yksityiskohta kattauksessa kuten myös lehtimäinen koristemarjoilla viimeistelty White berries servettirengas. Tai miten olisi nahkaiset nepparilla kiinnityvät lautasliinarenkaat?

Kankaasta valmistetut lautasliinat ja koristeelliset lautasliinarenkaat tarjoavat mahdollisuuden uniikin ja persoonallisen kattauksen luomiseen. Kokeile rohkeasti erilaisia yhdistelmiä ja tee juhlahetkien kattauksista entistä näyttävämpiä.

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Sisustuksen valkoiset yksityiskohdat
Valkoiset yksityiskohdat pukevat kodin sisustuksen tyylikkäästi kohti lähestyviä kevätpäiviä. On taas aika nauttia auringonsäteiden täyttämistä päivistä.
Hurmaavat muumimukit löytävät paikkansa monenlaisiin kattauksiin ja viihtyisiin kahvitteluhetkiin. Valikoimasta löytyy paljon talven ja joulun juhlakauden teemaan sopivia mukeja, jotka tuovat iloista mieltä ympärilleen.
Marimekon uutuustuotteista löytyy muutamia todella kauniita vaihtoehtoja lähestyvän juhlakauden kattaukseen ja sisustukseen.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke