Liukuovia ja puulattioita

Sisustusideat

Tunnelmallisen tyylikäs koti

Jouluinen tunnelma alkaa hiljalleen valtaamaan tämän tyylikkäästi sisustusten kodin ilmettä. Tumma laattalattia antaa kivan kontrastin vaaleille huonekaluille ja muille sisustuselementeille.

Kodikas ja valoisa sisustus

Runsas määrä luonnonvaloa korostaa sisustuksen skandinaavista tyyliä, jonka rauhallinen värimaailma korostaa tilojen estetiikkaa.

Sopivan hillitty ja rennon kodikas sisustus

Tässä tyyliltään skandinaavisen selkeässä ja rauhallisessa sisustuksessa vallitsee mukavan rento ja kodikas tunnelma.

liukuovet-puulattiat

Enenevissä määrin sisustuslehtien ja blogien sivuilla, kuten myös asuntojen myynti-ilmoituksissa saamme nykyään ihailla vanhoja puulattioita sekä leveitä pariovia. Tämä ihana Pella Hedebyn Stil Inspiration -blogissaan julkaisema kuva tiivistää kaiken sen upean vanhan ajan patinan ja tunnelman, minkä sopivasti kuluneet puulattiat sekä koristeelliset pienet yksityiskohdat saavat aikaan. Paitsi pariovet, nämä ovet ovat myös liukuovet, jolloin ne näyttävät entistä juhlavammilta. Huomaa myös huikea huonekorkeus. Ovien koristeellisuus, samoin kuin ovenkarmien tyylitellyt reunat ovat juuri niitä pieniä suuria asioita, jotka muokkaavat sisustuksesta ainutlaatuisen ja tunnelmallisen.

Kuva Stil Inspiration / Sofi Sykfont

Tutustu myös

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli