Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Louis XV tuoli

Vanhaa kunnioittaen, tämän päivän trendejä mukaillen. Vanhoissa tuoleissa on paljon kaivattua ajan patinaa, mikä tekee tuoleista tunnelmallisia sisustuselementtejä. Verhoilemalla tuolin sopivalla kankaalla, siitä saa helposti kauniin sekoituksen uutta ja vanhaa. Näin saat sen myös istumaan paremmin muuhun sisustukseen sopivaksi. Kuvan Louis XV tuoli kuuluu amerikkalaisen Dransfield and Ross sisustusliikkeen valikoimaan. Heiltä löytyy muutenkin paljon kauniita vanhanaikaisia huonekaluja, joissa on pientä modernia tai muuten ilmeikästä ”twistiä”. Tutustu lisää Dransfield and Ross -verkkosivuilla.

Kuvat dransfieldandross.biz

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Puiset pinnatuolit sopivat upeasti ruokapöydän ääreen. Niitä voi hyvin käyttää myös kodin työpisteellä.
Parolan Rottinki Sirkka riippukeinu on ihanan rento ilmestys olohuoneessa sekä muualla sisustuksessa. Se löytää paikkansa myös parvekkeelta tai terassilta.
Nyt sinulla on loistava tilaisuus hankkia designin upeimpia klassikoita ja upeita uutuuksia. Finnish Design Shop -verkkokauppa tarjoaa ystävänpäivän kunniaksi tilauksen kahdesta kalleimmasta tuotteesta 15% alennuksen. Poimimme muutamia houkuttelevia ostokohteita, jotka sopivat mukaan monenlaiseen sisustustyyliin.