Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Lundia hyllyt tuovat apua kodin säilytysratkaisuihin

lundia-avohylly

Lundian avohyllyt tuovat monenlaisia säilytysmahdollisuuksia kodin tiloihin. Kevytrakenteiset ja ilmavat avohyllyt sopivat täydellisesti esimerkiksi eteiseen, pieneen käytävätilaan, makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen. Toisaalta ne soveltuvat mainiosti myös keittiöön ja tietenkin työhuoneeseen sekä kotitoimistoon. Ajattoman muotoilunsa ansiosta ne kestävät sukupolvelta toiselle ja mikä parasta, Lundia hyllyt on helppo kasata ja niitä pystyy laajentamaan tarvittaessa hyvin monipuolisesti. Tuotteet myynnissä Finnish Design Shop -verkkokaupassa

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Nuku pehmeästi ja mukavasti Unipussin suojassa, joka kulkee kätevästi mukana kesän mökkireissuilla, kyläilyillä ja sopii hyvin myös lahjaksi ystävälle.
Tyylikkäät ja samalla rentoa tunnelmaa tuovat kalusteet viimeistelevät kesäterassin ilmeen. Otetaan kesästä kaikki ilo irti ja nautitaan herkutteluhetkistä yhdessä ystävien kanssa viihtyisän ruokailuryhmän äärellä.
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.