Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Luxusta makuuhuoneessa

Valkoinen väri viestii puhtaudesta. Se on valoisa ja antaa pienillekin värillisille yksityiskohdilla tilaisuuden nousta esiin. Kaikessa sisustamisessa, erityisesti inspiraatioita metsästäessä on hyvä muistaa, että yksittäinen tila sellaisenaan on harvoin kopioitavissa omaan kotiin. Ei siis koskaan kannata syrjäyttää inspiraatiokuvia vain sen takia, että värimaailma tai tyyli ei vastaa omia toiveita. Käy sisustus rauhassa läpi ja voit löytää pienenkin yksityiskohdan, joka sopii omaan tyyliisi. Kuvan makuuhuone on Floridassa, Miami Beachilla sijaitsevasta Villa Valentinasta, jota välittää luksusvuokrakohteita tarjoava Luxury Retreats. Erityisesti sänkyratkaisu on kaunis ja mielenkiintoinen kokonaisuus.

Kuva luxuryretreats.com

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.