Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Maastokuosia sisustukseen

Harvalla tulee ehkä mieleen käyttää armeijan maastokuvioituja tekstiileitä sisustuksessa. Lähinnä maastopuvuista tunnettu kuosi on yllättävän pirteä ilmestys esimerkiksi lastenhuoneen päiväpeitteessä. Teemaa on helppo jatkaa rouheilla sisustuselementeillä, joita huoneen pieni tai vanhempikin asukas voi helposti itse tuunata. Myös käytetyt sisustustuotteet kirpputoreilta toimivat tässä tyylisuunnassa loistavasti. Maastokuosissa esiintyy muutamaa eri väriä, joiden käyttäminen tilan muussa sisustuksessa saa aikaan toimivan kokonaisuuden. Yhdistä ruskeaa, valkoista, mustaa ja vihreää. Yritä löytää juuri samat sävyt kuin maastokuviossa – voilà!

Tuolin tai muun huonekalun verhoilu on hyvä ja helppo tapa aloittaa. Kokeile myös tyynyjen ja muiden irrallisten sisustelementtien verhoilemista. Kuvassa vasemmalla kamokuosiset pussilakanat ja vieressä vastaavalla verhoiltu tuoli. Voit tilata kankaita Salainen Agentti -verkkokaupasta.

 

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.