Maastokuosia sisustukseen

5.4.2011

Harvalla tulee ehkä mieleen käyttää armeijan maastokuvioituja tekstiileitä sisustuksessa. Lähinnä maastopuvuista tunnettu kuosi on yllättävän pirteä ilmestys esimerkiksi lastenhuoneen päiväpeitteessä. Teemaa on helppo jatkaa rouheilla sisustuselementeillä, joita huoneen pieni tai vanhempikin asukas voi helposti itse tuunata. Myös käytetyt sisustustuotteet kirpputoreilta toimivat tässä tyylisuunnassa loistavasti. Maastokuosissa esiintyy muutamaa eri väriä, joiden käyttäminen tilan muussa sisustuksessa saa aikaan toimivan kokonaisuuden. Yhdistä ruskeaa, valkoista, mustaa ja vihreää. Yritä löytää juuri samat sävyt kuin maastokuviossa – voilà!

Tuolin tai muun huonekalun verhoilu on hyvä ja helppo tapa aloittaa. Kokeile myös tyynyjen ja muiden irrallisten sisustelementtien verhoilemista. Kuvassa vasemmalla kamokuosiset pussilakanat ja vieressä vastaavalla verhoiltu tuoli. Voit tilata kankaita Salainen Agentti -verkkokaupasta.

 

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.