Search
Close this search box.

Makuuhuoneen sisustus

makuuhuoneen-sisustus-1

Makuuhuoneen sisustuksella on suuri merkitys arjen jaksamiseen. Sisustusta miettiessä ei kannata liikaa ihastua sisustuslehtien trendeihin vaan miettiä mikä todella tuntuu ja näyttää omasta mielestä hyvältä. Sopivan pieni leikkisyys, luonnonläheisyys ja rauhalliset kuosit ovat kuitenkin perusvarmoja tekijöitä, joiden varaan kannattaa sisustusta lähteä miettimään.

makuuhuoneen-sisustus-2

Suuret lattiapeilit kannattaa sijoittaa makuuhuoneessa siten, ettei peilikuva hyppää aina väkisin esiin. Korkea peili on pukeutumisen, tila- ja syvyysvaikutelman kannalta mainio, mutta väärin sijoitettuna peili voi muodostaa myös alitajuisen häiriötekijän.

makuuhuoneen-sisustus-4

Pienet jakkarat sängyn jalkopäässä tuovat tuiki tarpeellista laskutilaa peitoille ynnä muille. Valaistuksessa jo yksikin vaihtoehtoinen tunnelmavalaisin kattovalaisimen lisäksi antaa vaihtoehdon erilaisten tunnelmien luomiseen luonnonvalon määrästä riippuen. Jos olet laiska petaamaan, panosta pussilakanoiden ulkoasuun. Jos päiväpeitto ei useinkaan löydä sängyn päälle, toimivat pussilakanoiden kuosi tällöin ”päiväpeittona”.

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Riutalla pussilakanat
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke