Makuuhuoneen sisustus

makuuhuoneen-sisustus-1

Makuuhuoneen sisustuksella on suuri merkitys arjen jaksamiseen. Sisustusta miettiessä ei kannata liikaa ihastua sisustuslehtien trendeihin vaan miettiä mikä todella tuntuu ja näyttää omasta mielestä hyvältä. Sopivan pieni leikkisyys, luonnonläheisyys ja rauhalliset kuosit ovat kuitenkin perusvarmoja tekijöitä, joiden varaan kannattaa sisustusta lähteä miettimään.

makuuhuoneen-sisustus-2

Suuret lattiapeilit kannattaa sijoittaa makuuhuoneessa siten, ettei peilikuva hyppää aina väkisin esiin. Korkea peili on pukeutumisen, tila- ja syvyysvaikutelman kannalta mainio, mutta väärin sijoitettuna peili voi muodostaa myös alitajuisen häiriötekijän.

makuuhuoneen-sisustus-4

Pienet jakkarat sängyn jalkopäässä tuovat tuiki tarpeellista laskutilaa peitoille ynnä muille. Valaistuksessa jo yksikin vaihtoehtoinen tunnelmavalaisin kattovalaisimen lisäksi antaa vaihtoehdon erilaisten tunnelmien luomiseen luonnonvalon määrästä riippuen. Jos olet laiska petaamaan, panosta pussilakanoiden ulkoasuun. Jos päiväpeitto ei useinkaan löydä sängyn päälle, toimivat pussilakanoiden kuosi tällöin ”päiväpeittona”.