Makuuhuoneessa

Katosta roikkuvat valaisimet ovat mainio vaihtoehto yövalaisimiksi. Ne eivät syö turhaa tilaa muutenkin usein pieneltä yöpöydältä. Tämän makuuhuoneen sänky ja sängynpääty muodostavat tyylikkään kokonaisuuden. Kaunis puulevy toimii sängynpäätynä ja sama linja jatkuu sängyn runkona ja yöpöytinä. Kannattaa tutustua tarkemminkin tähän Australiassa sijaitsevaan asuntoon 106 Carpenter Street Residence -verkkosivuilla.

Kuvat 106carpenterstbrighton.com.au

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.