Marimekko pussilakanat

marimekko-tasaraita-sininen-punainen

Yksinkertaisen tyylikkäät ja ajattomat Marimekon Tasaraita pussilakanat tuovat raikkaan tuulahduksen makuuhuoneeseen tai vaikkapa mökin sisustukseen. Tasaraita kuosissa on samaan aikaan merimieshenkistä ja beach house tyylistä ilmettä, joten se sopii mainiosti mökkimaisemaan tai esimerkiksi veneilymaailmaan.

marimekko-inka-unikko

Klassikoksi muodostunut Unikko on haaleana miellyttävän hillitty eikä pomppaa liikaa esiin. Samalla se kuitenkin vaalii Unikon omaleimaista tyyliä ja ilmeikyyttä. Puhtaat vihreän, punaisen ja sinisen värisävyt tulevat vastaavasti esiin Inka kuosissa. Kaikki nämä ovat myynnissä Finnish Design Shopissa

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.