Search
Close this search box.

Marokkolaista tyyliä

Marokkolaisia käsitöitä myyvä El Ramla Hamra -verkkokauppa tarjoaa paljon ihasteltavaa. Marokkolainen tyyli ja käsityötaito on voimakkaasti näkyvissä näissä upeissa tekstiileissä ja sisustusesineissä, jotka sopivat loistavasti herkkään skandinaaviseen sisustustyyliin.

Marokkolainen tyyli tuo miellyttäviä vivahteita sisustukseen. Paljon kauniita koristeellisia yksityiskohtia, mutta silti rauhallisen selkeää ja harmonista.

Tekstiilien ja muiden sisustustuotteiden lisäksi kaupasta löytyy myös upeita lyhtyjä, jotka sopivat mainiosti niin sisälle kuin pihalle puutarhaankin. El Ramla Hamra -verkkokauppa on hollanninkielinen, mutta tuotteita voi tilata myös suomeen. Hyvällä saksankielentaidolla ostaminen onnistuu melko helposti!

Kuvat elramlahamra.nl

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Pääsiäiskoristeet
Pääsiäinen tuo kevään mukanaan sisustukseen. Veikeät koristeet tuovat iloista ilmettä ja energiaa ympärilleen. Hiljalleen on aika kääntää katseet kohti tulevaa kesää.
Valkoiset yksityiskohdat pukevat kodin sisustuksen tyylikkäästi kohti lähestyviä kevätpäiviä. On taas aika nauttia auringonsäteiden täyttämistä päivistä.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke