Marokkolaistyyliä sisustukseen

Sisustusideat

Kodikas ja valoisa sisustus

Runsas määrä luonnonvaloa korostaa sisustuksen skandinaavista tyyliä, jonka rauhallinen värimaailma korostaa tilojen estetiikkaa.

Sopivan hillitty ja rennon kodikas sisustus

Tässä tyyliltään skandinaavisen selkeässä ja rauhallisessa sisustuksessa vallitsee mukavan rento ja kodikas tunnelma.

Sisustuksen lämmin tunnelma

Suuret ikkunat kutsuvat luonnon osaksi tämän kodin sisustusta, jossa vallitsee miellyttävän lämmin ja tyylikäs tunnelma.

marokkolaistyyli-tarjottimet

Koristeelliset marokkolaiset sisustusesineet tuovat näyttävää tyyliä usein melko selkeälle suomalaiselle ja skandinaaviselle sisustukselle. Marokkolainen koristeellisuus on hillittyä, mutta kuitenkin näkyvää. Suuria tarjottimia voit sovelaa sekä käyttöön että koristeeksi vaikkapa sängynpäädyksi.

marokkolaistyyli-benourainmatot

Pehmeät ja lämpimät lampaanvillasta valmistetut Ben Ourain matot tuovat luonnollista ilmettä tilaan. Yksinkertaisen koristeellinen kuviointi ei vie liiaksi huomiota, mutta tuo kuitenkin sopivasti särmää.

marokkolaistyyli-poufit

Värikkäät ja ylelliset poufit toimivat esimerkiksi rahina, tuolina, sivupöytänä tai vain koriste-esineenä. Niillä on helppo piristää tilan ilmettä ja yhdistää vallitsevaan värimaailmaan. Lisää marokkolaistyylisiä sisustusihanuuksia löydät Zoco Home -verkkokaupasta.

Tutustu myös

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli