Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Modernit puutelineet

Ak47 designin moderni takkapuuteline on upean konstailematon ilmestys tilassa kuin tilassa. Siihen voit asetella polttopuut tai muuta pientä säilytettävää. Herkkä, mutta kestävä lasi pitää puut paikoillaan ja järjestyksessä. Teline on saatavilla kahdessa eri koossa.

Samalta designbrändiltä löytyy myös Karter, joka kätkee puut hieman paremmin. Yksinkertaisen tyylikästä, mustana tai valkoisena. Tämä sekä ylempi lasinen puuteline ovat saatavilla Sisustusblogi SHOP -verkkokaupasta.

Kuvat valmistajan

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Pääsiäinen tuo kevään mukanaan sisustukseen. Veikeät koristeet tuovat iloista ilmettä ja energiaa ympärilleen. Hiljalleen on aika kääntää katseet kohti tulevaa kesää.
Valkoiset yksityiskohdat pukevat kodin sisustuksen tyylikkäästi kohti lähestyviä kevätpäiviä. On taas aika nauttia auringonsäteiden täyttämistä päivistä.
Sisustuksen kevätale on täynnä toinen toistaan upeampia löytöjä sekä ihania sisustusklassikoita. Miten olisi olohuoneeseen Yrjö Kukkapuron suunnittelema Remmi nojatuoli ja sen kaveriksi messinkistä kiiltoa Louis Poulsenin Panthella pöytävalaisimella tai Flos kattokruunulla.