Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Mökin sisustaminen

Pieni mökkiloma piristää aina. Olipa kyse sitten omasta tai vuokramökistä, rentoutuminen kaupungin ja arjen vilskeestä rentouttaa. Mökkeihin liittyy aina tarinoita ja erityisiä tunnelmia, mikä tekeekin niistyä ainutlaatuisia. Tummat puurakenteet luovat tilaan lämmintä tunnelmaa. Pehmeä tunnelmavalaistus viimeistelee kokonaisuuden.

Mökkisisustamisesta tekee hauskaa se, että sinne voi luoda omia pieniä tiloja, joissa voi oleskella ja viettää aikaa. Toimintojen sijoittelua ja optimointi ei ole arkielämisen kannalta niin kriittistä ja neliöitä voi käyttää rennommin.  Tärkeää on ripotella riittävän paljon tuoleja, sohvia sekä muita lepopaikkoja muhkeiden tyynyjen ja lämpimien peitteiden kera. Tutustu tarkemmin tähän Norjassa sijaitsevaan tunturimökkiin Sköna Hem -verkkosivuilla.

Kuvat skonahem.com / Morten Andenaes

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.