Mökkiaitan kahvinurkkaus

sisustusmateriaalit-puu-metalli

Mustan, valkoisen, puun ja metallin yhdistelmä luo tämän mökkiaitan kahvinurkkauseen toimivan ja rauhallisen yleisilmeen. Kiiltävä kahvikone, vedenkeitin ja metallinen naulakko antavat omalla kimaltelevalla olemuksellaan mukavaa särmää. Valkoinen esittäytyy värinä monin tavoin; kahvimukeissa, keittiötarvikkeille varatuissa säilytysrasioissa sekä tietenkin valkoiseksi sävytetyssä hirsiseinässä. Printit ja erilaiset kuosit taas tuovat oman lisänsä kokonaisuuteen.

Kuva sisustusblogi.fi

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.