Mustavalkoinen lastenhuone

mustavalkoinen-lastenhuone

Säilytystila on lastenhuoneessa ensi arvoisen tärkeää. Toisaalta isojen hyllyköiden ja kaappien tuominen usein melko rajoitettuunkin tilaan voi olla hankalaa. Silloin kannattaa hyödyntää kalusteiden sisään jäävää tyhjää tilaa kuten sisustussuunnittelija Elisabeth Heirin suunnittelemassa lastenhuoneessa. Huomaa myös sängyn pään kolmiomainen rakenne, joka antaa sisustukseen paitsi hauskan yksityiskohdan, luo lapselle turvallisuudentuntua.

mustavalkoinen-lastenhuone-lipasto

Tilan hallitsevana värinä on valkoinen, mutta leikkisillä yksityiskohdilla ja kontrastia tuovalla mustalla värillä tilaan on saatu leikkisää ja kodikasta tunnelmaa. Lastenhuonetta ja muitakin tiloja sisustaessa kannattaa pitää siis mielessä, että värit ovat vain yksi keino muokata sisustusta. Tekstuurit, graafitset yksityiskohdat ja materiaalin muodostama kokonaisuus on moness tapauksessa se merkitsevin tekijä. Lisää tästä tilasta ja muista upeista Elisabeth Heirin sisustusratkaisuista voit lukea hänen blogissaan.

Kuvat elisabethheier.no

Syksyn lämpimät värit mukana sisustuksessa

Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.

Mustilla valaisimilla näyttävää ilmettä ja lämmintä tunnelmaa sisustukseen

Musta väri antaa valaisimelle ajattoman tyylikkään ilmeen ja tuo samalla näyttävää kontrastia sisustukseen. Kun syysillat pimenevät entistä aikaisemmin, onkin syytä kiinnittää huomiota tilan valaistukseen.

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.