Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Mustavalkoinen lastenhuone

mustavalkoinen-lastenhuone

Säilytystila on lastenhuoneessa ensi arvoisen tärkeää. Toisaalta isojen hyllyköiden ja kaappien tuominen usein melko rajoitettuunkin tilaan voi olla hankalaa. Silloin kannattaa hyödyntää kalusteiden sisään jäävää tyhjää tilaa kuten sisustussuunnittelija Elisabeth Heirin suunnittelemassa lastenhuoneessa. Huomaa myös sängyn pään kolmiomainen rakenne, joka antaa sisustukseen paitsi hauskan yksityiskohdan, luo lapselle turvallisuudentuntua.

mustavalkoinen-lastenhuone-lipasto

Tilan hallitsevana värinä on valkoinen, mutta leikkisillä yksityiskohdilla ja kontrastia tuovalla mustalla värillä tilaan on saatu leikkisää ja kodikasta tunnelmaa. Lastenhuonetta ja muitakin tiloja sisustaessa kannattaa pitää siis mielessä, että värit ovat vain yksi keino muokata sisustusta. Tekstuurit, graafitset yksityiskohdat ja materiaalin muodostama kokonaisuus on moness tapauksessa se merkitsevin tekijä. Lisää tästä tilasta ja muista upeista Elisabeth Heirin sisustusratkaisuista voit lukea hänen blogissaan.

Kuvat elisabethheier.no

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Nuku pehmeästi ja mukavasti Unipussin suojassa, joka kulkee kätevästi mukana kesän mökkireissuilla, kyläilyillä ja sopii hyvin myös lahjaksi ystävälle.
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.