Search
Close this search box.

Muumimukeja joka lähtöön

Hurmaavat muumimukit löytävät paikkansa monenlaisiin kattauksiin ja viihtyisiin kahvitteluhetkiin. Valikoimasta löytyy paljon talven ja joulun juhlakauden teemaan sopivia mukeja, jotka tuovat iloista mieltä ympärilleen.
Muumimuki alkuperää kunnioittaen

Muumimukit jaksavat ihastuttaa vuodesta toiseen. Talvikauteen sopivat kuvitukset tuovat iloista mieltä juhlapöytään ja kahvihetkiin. Yhdistelemällä muutamaa eri teemaan ja tyyliin sopivia kuvituksia saat aikaan miellyttävän rentoa ilmettä kattauksiin. Kaikkien mukien ei suinkaan tarvitse olla erilaisia, vaikka Muumimukeista onkin kyse.

Alkuperää kunnioittaen muki tuo sopivan hämyistä tunnelmaa. Siinä Muumiperheen väki on kerääntynyt pöydän ääreen kuuntelemaan Muumipapan tarinoita. Mustavalkoinen väritys on helppo liittää mukaan monenlaiseen kattaukseen. Samasta kuvituksesta löytyy myös muita astioita, joilla täydennät kauniisti kokonaisvaikutelmaa.

Muumimukit

Muita joulun ja talven kattauksiin sopivia mukeja ovat mm. Nuku hyvin, Muumipappa ja Mäenlasku, joissa tulee upeasti esille ajankohtaan liittyvä kuvitus aina takkapuiden kantamisesta lumileikkeihin ja retkeilyyn. Perinteisten posliinimukien lisäksi saatavilla on myös upeita kauniita lasi- ja emalimukeja. Sparkling Stars mukissa Muumipappa tunnelmoi juhlakautta, Let It Snow mukissa Muumipeikko ja Niiskuneiti ihastelevat talven lumisadetta ja Gifts mukissa kiiruhdetaan lahjapakettien kanssa.

Muumimukit ABC

Muumi ABC mukien kylkeä koristaa nimikkokirjaimet sekä Muumilaakson eri hahmot. Nämä mukit sopivat loistavasti vaikkapa lasten omiksi mukeiksi. Näin voit välttää jatkuvasti pesukoneen täyttävät mukivuoret.

Lasiset Muumi glögimukit ovat juhlakauden ehdoton hitti ja ne ovat myös mainio valinta lahjaksi kaikille muumien ystäville. Kultasävyiset kuvat tuovat ihanaa kimalletta ja ilmettä juhlakattauksiin. Kuvitukset ovat saatavilla myös tavallisella värityksellä. Halutessasi voit täydentää kokonaisuutta glögikannulla.

Nämä ja paljon muita ihania Muumi-mukeja sekä -astioita myynnissä Cervera -verkkokaupassa.

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Sisustuksen valkoiset yksityiskohdat
Valkoiset yksityiskohdat pukevat kodin sisustuksen tyylikkäästi kohti lähestyviä kevätpäiviä. On taas aika nauttia auringonsäteiden täyttämistä päivistä.
Kankaiset lautasliinat ja kauniisti hohtavat lautasliinarenkaat tuovat upeaa ilmettä kattauksiin. Niillä voit helposti korostaa juhlahetkien teemaa, värimaailmaa ja tunnelmaa.
Marimekko Unikko kuosin valkoinen-luonnonvalkoinen väritys tuo klassikon kauniisti ja herkästi mukaan sisustukseen.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke