Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Muurame klassikot

muurame-valkoinen

Muuramen ihanat ja upeat klassikot ovat ajattomia kalusteita, jotka kestävät katseita ja käyttöä sukupolvelta toiselle. Nyt näitä laadukkaita kotimaisia kalusteita on mahdollisuus hankkia ale-hintaan Stockmann verkkokaupasta. Alennutuissa tuotteissa mukana mm. Kolmonen-laatikosto, joka toimii niin eteisessä, olohuoneessa kuin makuuhuoneen säilytyskalusteena. Milla-pinnasänky taas on täydellinen valinta lapsiperheen tuoreelle tulokkaalle. Jo varttuneemmalle muksulle löytyy Jungmanni-lastensänky ja olohuoneessa mediatasoksi MakroMup -malliston tuotteet. Nämä ja paljon muita löydät Stockmann -verkkokaupasta.

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Nuku pehmeästi ja mukavasti Unipussin suojassa, joka kulkee kätevästi mukana kesän mökkireissuilla, kyläilyillä ja sopii hyvin myös lahjaksi ystävälle.
Tyylikkäät ja samalla rentoa tunnelmaa tuovat kalusteet viimeistelevät kesäterassin ilmeen. Otetaan kesästä kaikki ilo irti ja nautitaan herkutteluhetkistä yhdessä ystävien kanssa viihtyisän ruokailuryhmän äärellä.
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.