Muurla Kantaja säilytysteline

Sisustusideat

Tunnelmallisen tyylikäs koti

Jouluinen tunnelma alkaa hiljalleen valtaamaan tämän tyylikkäästi sisustusten kodin ilmettä. Tumma laattalattia antaa kivan kontrastin vaaleille huonekaluille ja muille sisustuselementeille.

Kodikas ja valoisa sisustus

Runsas määrä luonnonvaloa korostaa sisustuksen skandinaavista tyyliä, jonka rauhallinen värimaailma korostaa tilojen estetiikkaa.

Sopivan hillitty ja rennon kodikas sisustus

Tässä tyyliltään skandinaavisen selkeässä ja rauhallisessa sisustuksessa vallitsee mukavan rento ja kodikas tunnelma.

Muurla Kantaja säilytystelineessä yhdistyy skandinaavisen sisustamisen tyyli ja herkkyys. Tämä puusta taivutettu kauniin mallinen säilytyskaluste hehkuu luonnon lämpöä ympäröivään sisustukseen. Yksinkertaisen kaunis ja konstailematon kantaja tarjoaa säilytystilaa takkapuiden lisäksi myös lehdille ja tekstiileille. Se on kaunis lisä esimerkiksi makuuhuoneessa yöpöydän vieressä.

Muurla Kantaja puuteline

Kantajan pinnassa puun syyt tulevat upeasti esille. Muotoon integroidun kantakahvan ansiosta Kantajaa on helppo liikuttaa paikasta toiseen.

Muurla Kantaja säilytyskaluste

Tammen ja koivun lisäksi Kantajasta on saatavilla kelon ja hiilen sävyiset mallit, joilla täydennät kauniisti sisustuksen värimaailmaa. Ihastu lisää ja hanki omasi Made in Finland Shopista.

Tutustu myös