Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Näkymät kodissa

Koti ei ole vain yksittäisiä sisustettuja huoneita. Eri huoneissa voi hyvin vallita eri tunnelma, mutta kannattaa kiinnittää erityistä huomiota miten sisustus elää ja muuttuu astuttaessa huoneesta toiseen. Vaikka värit ja tyyli voivat vaihtua, on silti tärkeää, että tilojen sisustus tukevat toinen toisiaan. Huoneista näkee usein toisiin huoneisiin tai tiloihin, jolloin ne vaikuttavat myös tilaan, jossa ollaan. Kun keksit tiloihin jotain toisiaan yhdistäviä tekijöitä, jotka tukevat kokonaisuutta, tulee vaikutelma onnistuneesti sisustetusta kodista.

Kuva alvhemmakleri.se

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.