Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Nuoren makuuhuone

Tyylikäs nuoren makuuhuone, jossa sängyn takana oleva seinä on valjastettu helposti muunneltavilla hyllyillä.  Nuoret tykkäävät usein pitää tavaroita, julisteita ja tauluja esillä. Kuvan kaltainen seinä/hyllyjärjestelmä antaa paljon mahdollisuuksia. Tumma puupaneeli valkoisen seinän päällä antaa elegantin ilmeen. Mattoa ja sängyn tekstiileitä vaihtamalla tilan ilmettä pystyy helposti muokkaamaan. Yhdistelemällä tekstiileissä esiintyviä värejä hyllyille sijoitetuissa tauluissa ja esineissä kokonaisuudesta tulee todella toimiva ja energinen.

Via freshome.com

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.