Nuoren tytön huone

Todella valloittava nuoren tytön huone, jossa ihana tunnelma ja onnistuneet värivalinnat. Valkoinen tekee tilasta perusvaloisan, jota on kuorrutettu pinkin eri sävyillä sekä ilopillerinä työpöydän ääreen asetetulla keltaisella tuolilla. Hempeää neitimäistä tunnelmaa, mutta ei kuitenkaan ”liian girlimäistä”. Tila on ollut mukana kilpailemassa Teen Vogue Magazinen järjestämässä sisustuskilpailussa. Suunnittelijana on häärinyt Tori Mellott.

Kuva via decor8blog.com

2 KOMMENTIT

  1. siis toi on aivan mielöttömän ihana haluisin itellenikin tommoseen mutta kun kaikkee eri juttuja joita suurin osa mull ei oo mutta kai vanhoistakin voi tehä jotain upeaa ;)

  2. Tämä huone on mielestäni todella ihana. Voisin vaihtaa huoneeni heti tähän:) Todella pehmeän näköinen peti ja keltainen tuoli tuo väriä. Lattia/matto on vähä liian sekava. Jos huimaa, niin siihenhän oksentaa, kun ei silmät kestä tuollaisia juttuja. Liikaa punaista. Mutta sopii tosi hyvin tytöille, paitsi ei niille, jotka sairastaa migreeniä, joita on yli puolet varmaankin teini-ikäisistä tytöistä. Terveisin Rachel. Ps. Pitää pyytää vanhemmilta lahjaksi tuollaista keltaista tuolia:)

Comments are closed.