Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Olohuoneen neljä lempparia

Lempivärini on valkoinen. Sen puhtaus ja raikkaus jaksaa aina ihastuttaa. Valkoiseen pääväriin on niin helppo tuoda muita värejä, kuten mustaa terävöittämään ja värikkäitä piristämään.

Listasin neljä asiaa joista kovin pidän tällä hetkellä. 1. Ikean edullinen ja selkeä korkeakiiltoinen Bestå tv-taso. 2. Nolla Nollan ajaton sohvapöytä, malli on luuppi. 3. Valkoiseen väriin on kiva yhdistää raikkaita värejä, kuten Missoni Homen sik sak kuvioisia tyynyjä yhdistettynä yksivärisiin. 4. Tämä ikisuosikki, Kartellin Bourgie valaisin tuo kaunista valoa ja arvokkuutta tilaan.

Mikä on sinun lempivärisi sisustuksessa?

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Valkoiset yksityiskohdat pukevat kodin sisustuksen tyylikkäästi kohti lähestyviä kevätpäiviä. On taas aika nauttia auringonsäteiden täyttämistä päivistä.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.