Ornäs Rialto nojatuoli ja Åre sohvat

Ornäs Rialto nojatuoli ja Åre sohvat

Ornäs Rialto on muotoilija Carl-Gustaf Hiort af Ornäsin suunnittelema tyylikäs nojatuoli, jonka linjakas muotoilu ja materiaalina käytetty tammi yhdistyy pehmeään istuin-osaan. Selkänojan nahkapunos antaa tuolille viimeistellyn ilmeen ja tekee siitä kauniin katseltavan mistä tahansa suunnasta. Kaunis valkolakattu tammi sointuu täydellisesti skandinaaviseen sisustustyyliin tuoden kuitenkin puunsyiden yksityiskohdat upeasti esiin.

Ornäs Åre sohvat

Rialto nojatuolin kaveriksi sisustukseen sopii loistavasti Ornäs Åre sohva, josta on saatavilla 2-istuttava ja 3-istuttava malli. Lempeän vaalean kangasverhoilun lisäksi vaihtoehtoina löytyy myös elegantti konjakkisävyinen nahka ja napitettu harmaa. Konstailematon muotoilu ja loppuun asti hiotut yksityiskohdat sekä laadukkaat materiaalit tekevät Åre sohvasta aikaa ja tyylivaihteluita kestävän kalusteen. Ihastu lisää ja hanki omasi Finnish Design Shop -verkkokaupasta.

Designin kevätale

Kevään tullen on mukava päivittää sisustusta ja tuoda vaikkapa vähän jotain uutta mukaan tilojen ilmeeseen.

Sisusta puulla, mustalla ja valkoisella

Puun rinnalla musta ja valkoinen ovat tyylikkään ajattomia valintoja sisustukseen. Yhdistelemällä puun eri sävyjä voit elävöittää kokonaisuutta ja korostaa tiettyjä kohtia tilassa.

Tyylikäs ja tasapainottava puu

Puu on materiaalina tasapainottava ja aina tyylikäs lisä sisustukseen. FDB Møbler tarjoaa useita upeita vaihtoehtoja kodin eri tiloihin.

Karup Design Boogie Siesta nojatuoli

Tyylikäs lounge-nojatuoli terassille tai sisätiloihin.