Ornäs Rialto nojatuoli ja Åre sohvat

Sisustusideat

Tunnelmallisen tyylikäs koti

Jouluinen tunnelma alkaa hiljalleen valtaamaan tämän tyylikkäästi sisustusten kodin ilmettä. Tumma laattalattia antaa kivan kontrastin vaaleille huonekaluille ja muille sisustuselementeille.

Kodikas ja valoisa sisustus

Runsas määrä luonnonvaloa korostaa sisustuksen skandinaavista tyyliä, jonka rauhallinen värimaailma korostaa tilojen estetiikkaa.

Sopivan hillitty ja rennon kodikas sisustus

Tässä tyyliltään skandinaavisen selkeässä ja rauhallisessa sisustuksessa vallitsee mukavan rento ja kodikas tunnelma.
Ornäs Rialto nojatuoli ja Åre sohvat

Ornäs Rialto on muotoilija Carl-Gustaf Hiort af Ornäsin suunnittelema tyylikäs nojatuoli, jonka linjakas muotoilu ja materiaalina käytetty tammi yhdistyy pehmeään istuin-osaan. Selkänojan nahkapunos antaa tuolille viimeistellyn ilmeen ja tekee siitä kauniin katseltavan mistä tahansa suunnasta. Kaunis valkolakattu tammi sointuu täydellisesti skandinaaviseen sisustustyyliin tuoden kuitenkin puunsyiden yksityiskohdat upeasti esiin.

Ornäs Åre sohvat

Rialto nojatuolin kaveriksi sisustukseen sopii loistavasti Ornäs Åre sohva, josta on saatavilla 2-istuttava ja 3-istuttava malli. Lempeän vaalean kangasverhoilun lisäksi vaihtoehtoina löytyy myös elegantti konjakkisävyinen nahka ja napitettu harmaa. Konstailematon muotoilu ja loppuun asti hiotut yksityiskohdat sekä laadukkaat materiaalit tekevät Åre sohvasta aikaa ja tyylivaihteluita kestävän kalusteen. Ihastu lisää ja hanki omasi Finnish Design Shop -verkkokaupasta.

Tutustu myös