Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Päivän piristys – säästöpossu

Suurehko kromipossu kerää kolikot ja säästää ne tulevia haaveita varten. Tämä säästöpossu sopii erityisen hyvin korkeakiiltoiselle senkille tai muulle tasolle. Possua myydään vielä tätäkin suuremmassa koossa, joten se palvelee innokkaammankin säästäjän kolikkosatoa.

Alunperin seinävalaisimeksi tarkoitettu Airamin DOT-light valaisin toimii tehokkaana pöytävalaisimena ja sopii tietenkin kiiltävään kromiteemaan.

Illan tullen ei säästöpossunkaan tarvitse pelätä pimeää. Krominen säästöpossu on myynnissä ainakin Kodin1 -myymälöissä ja Airamin DOT-light -valaisimia myyvät useat hyvin varustetut isot marketit.

Kuvat sisustusblogi.fi

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Pääsiäinen tuo kevään mukanaan sisustukseen. Veikeät koristeet tuovat iloista ilmettä ja energiaa ympärilleen. Hiljalleen on aika kääntää katseet kohti tulevaa kesää.
Valkoiset yksityiskohdat pukevat kodin sisustuksen tyylikkäästi kohti lähestyviä kevätpäiviä. On taas aika nauttia auringonsäteiden täyttämistä päivistä.
Sisustuksen kevätale on täynnä toinen toistaan upeampia löytöjä sekä ihania sisustusklassikoita. Miten olisi olohuoneeseen Yrjö Kukkapuron suunnittelema Remmi nojatuoli ja sen kaveriksi messinkistä kiiltoa Louis Poulsenin Panthella pöytävalaisimella tai Flos kattokruunulla.