Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Parolan Puiset tuotesarjan keittiötarvikkeet

Parolan Puiset tuotesarjan keittiötarvikkeet tuovat keittiön ja ruokailutilan hetkiin kauniita japanilaistyylisiä puhtaita linjoja.
Parolan Puiset tuotesarjan keittiötarvikkeet

Parolan uusi Puiset -tuotesarja pitää sisällään keittiötarvikkeita, joiden olemuksessa tulee esiin kaunis puhdaslinjainen japanilaistyylinen muotoilu. Yhdistettynä materiaalina käytettyyn puuhun tuotteet sopivat todella hyvin mukaan skandinaaviseen sisustukseen.

Selja tarjoilualusta on valmistettu tiikistä ja siitä on saatavilla kolme eri kokovaihtoehtoa. Ovaalin muotoinen Oksa tuo lempeitä pyöreitä linjoja mukaan kattauksiin ja juhlakauden herkkuasetelmiin. Pyöreä Taimi puutarjotin on ajattoman pyöreä ja sopii herkkujen lisäksi myös alustaksi vaikkapa kynttilöille ja koriste-esineille. Pihka leikkuulauta on mainio lisän keittiötarvikkeisiin ja toimii myös tyylikkäänä tarjottimena. Sipulit löytävät paikkansa bambusta punotusta Lauha tarjoiluastiasta.

Parolan Puiset mortteli

Kauhallinen Puro tarjoiluastia tuo rentoa erähenkistä tunnelmaa keittiöön ja kattauksiin. Siinä on helppo liikuttaa vaikkapa pähkinät tai muut herkut mukaan kattauksiin. Riekko mortteli jauhaa yrtit ja mausteet mukaan keitoksiin. Sen kaunis olemus on ihana lisä jo sellaisenaan keittiöhyllyille.

Parolan Puiset Kaisla puupurkki

Tarina puupurkit sopivat moneen paikkaan sisustuksessa. Materiaalina käytetty tiikki antaa lempeän ja lämpimän lisän tilan tunnelmaan, käyttipä niitä sitten koristeiden, kynien tai muiden pienten tavaroiden säilyttämiseen. Parolan Puiset -tuotesarjan tuotteet sopivat hyvin myös lahjaksi puusta pitävälle sisustajalle. Kannattaa tutustua myös muihin sarjan tuotteisiin, joilla saa helposti tuota kodikasta tunnelmaa eri puolille sisustusta. Tuotteet myynnissä Parolan Rottinki -verkkokaupassa.

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tunnelmaa ja tyyliä kodin syksyyn upeilla huonekaluilla sekä valaisimilla.
Marimekko Mansikkavuoret on Maija Isolan suunnittelema hurmaavan punainen ja energinen kuosi, jossa kesäiset mansikat kurkottavat kohtia pilveä muodostaen vuorimaisen maiseman.
Nyt on loistava hetki toteuttaa vaikka koko perheen design- ja sisustusunelmat kerralla.