Pienen asunnon sisustaminen

Pienen kodin sisustaminen on haasteellista puuhaa. Tässä esittelyssä reiluhko 42 neliön yksiö, joka on varsin onnistunut kokonaisuus. Neutraalin valkoisen rinnalle on tuotu jykevä kivimateriaali. Sitä onkin käytetty useissa eri muodoissa. Tunnelma on avara ja valoisa, mistä pitävät huolen suuret ikkunat. Suuri saareke tarjoaa kokkaustilaa ja paikan muutamalle ruokailijalle.

Sohvalta aukeaa näkymä keittiöön ja tunnelmalliseksi kätkettyyn makuutilaan. Se on kuin oma pieni maja mustan tapetin takana. Tarvittaessa makuutilan saa suojattua verholla. Televisioseinustan taustalta löytyy tiilijäljitelmä. Sinällään hauska, vaikkei varmasti ihan kaikkien mieleen.

Keittiön lattia on näyttävää liuskekiveä. Rustiikkiset tiilipylväät ovat vähintäänkin onnistunut valinta pöydänjaloiksi. Rouheuden rikkoo modernit jakkarat, joiden istuinosa on läpinäkyvää pleksiä. Keittiön toiminnoista löytyy kaikki tarvittava. Hyvin kaappitilaa ja paikat viinipulloille. Rosteriset kodinkoneet viimeistelevät tyylikkään kokonaisuuden.

Kuvat alvhemmakleri.se

JAA
Edellinen artikkeliSisusta omalla taiteella
Seuraava artikkeliDesign sale!

4 KOMMENTIT

  1. joo oon kyllä samaa mieltä, 42 neliöinen ei ole pieni, joten tämä juttu ei minullekkaan tarjonnut vinkkejä.

  2. Mulla oli 17,2 neliön IHANA yksiö: Ikkunat kahteen suuntaan, puutarhanäkymin, Kalliossa Torkkelinmäellä, fantastinen! SE oli PIENI mutta EI AHDAS! Siellä opin, mitä on oikeasti pienen sisustaminen… Eikä siis ollut mikään ”opiskelija-asunto”: Käytin kaiken tilan tosi tehokkaasti: Siellä oli pyykinpesukone, gourmet-kokin kaasuliesi ja KORKEAT huoneet mutta EI PARVEA; inhoan parvia… Kaikki vierailijat totes: wau, ihan totta, eiks tää oo ees 20 neliöö, makeeta!?!?!?!

  3. 42 neliötä antaa sisustajalle jo mahdollisuuksia, totta. 21 neliötä kuulostaa juurikin opiskelija-asunnolta, jotka jäävät helposti vähälle huomiolle, koska harvempi jaksaa (tai on varaa) niitä tosissaan alkaa sisustamaan. Pienessä neliömäärässä lähinnä käytännön ratkaisut ovatkin niitä parhaimpia vinkkejä. Mutta pyritään löytämään jotain sisustusideoita myös oikeasti pienten asuntojen sisustujille, kannattaa pysyä kuulolla! :)

  4. 42 neliön asunto ei ole pieni :) Asun tällä hetkellä 21 neliön opiskelija-asunnossa. Rakastan silti sisustamista ja olen miettinyt jokaisen neliön tarkkaan, mutta tämä juttu ei tarjonnut juurikaan vinkkejä. Olisi mukavaa lukea OIKEASTI pienen / ahtaan asunnon sisustamisesta. Onneksi tässä kopperossa asuminen on van väliaikaista, mutta sisustus liää silti viihtyvyyttä. Mielenkiintoiset sivut.

Comments are closed.