Search
Close this search box.

Piristystä keittiöpyyhkeillä

keittiopyyhe-marimekko

Keittiöpyyhe kuuluu jokaisen keittiön vakiovarusteisiin. Niitä on hyvä olla hyllyn perukoilla useampi, sillä keittiöpyyhe on päivittäisessä käytössä ja se likaantuu ja alkaa ”tuoksua” yllättävänkin nopeasti. Marimekon värikkäät keittiöpyyhkeet tuovat pirteän lisän keittiön ilmeeseen. Päärynöitä, kukkia, sinistä tunnelmaa tai kalamiehen makuun hauki-teemalla varustettu pyyhe. Nämä ja muita hauskoja ideoita keittiöpyyhkeeksi löydät Finnish Design Shop -verkkokaupasta

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Sisustuksen valkoiset yksityiskohdat
Valkoiset yksityiskohdat pukevat kodin sisustuksen tyylikkäästi kohti lähestyviä kevätpäiviä. On taas aika nauttia auringonsäteiden täyttämistä päivistä.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke