Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Puulavojen uusiokäyttö

puulava-poyta

Puulavoja on nähty käytettävän jos jonkinlaisissa yhteyksissä. Niiden valmiiksi tukeva ja kestävä rakenne onkin helposti hyödynnettävissä kalustetarkoituksiin. Maalamalla lavan saat sen sopimaan sisustukseen haluamallasi tavalla. Viimeisteltyä ilmettä ja käyttömukavuutta voi lisätä esimerkiksi lasitasoilla, metallijaloilla ja muilla yksityiskohdilla, jotka samalla parantavat kalusteen käytettävyyttä. Tässä esimerkkinä lavoista rakennettu keittiön saareke.

puulava-kenkateline

Eteisessä lava voi toimia muun muassa kenkätelineenä. Pystyasentoon laitettuna lava kannattaa toki kiinnittää tukevasti seinään ettei se kaadu. Lavan sivuille voit asentaa vaikkapa koukkuja, joissa roikuttaa kasseja ynnä muuta. Vain mielikuvitus on rajana.

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tyylikkäät ja samalla rentoa tunnelmaa tuovat kalusteet viimeistelevät kesäterassin ilmeen. Otetaan kesästä kaikki ilo irti ja nautitaan herkutteluhetkistä yhdessä ystävien kanssa viihtyisän ruokailuryhmän äärellä.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Lankuista tehty puinen työpöytä tuo mukavan rustiikkisen yksityiskohdan sisustukseen.