Rennosti makuuhuoneessa

Mikä onkaan ihanampi ajatus, kuin pääsy makuuhuoneesta suoraan terassille tai parvekkeelle haukkaamaan raitista ilmaa. Tämä Amanda Henderson-Marksin ja Lyn Gardenerin suunnittelema makuuhuone on kaikessa vaaleudessaan varsin kotoisa ja lämmin. Sängyn vierusta koristava rustiikkinen pöytätaso toimii mainiosti yöpöytänä ja illan tullen tunnelmasta vastaavat katossa roikkuvat kuperat valaisimet. Tutustu tarkemmin suunnittelijakaksikon sivuilla Gardener & Marks

Kuva gardenerandmarks.com.au

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.