Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Rentoudu terassilla, rannalla ja laiturinnokassa

Kesän rentouttavimmat hetket vietetään tietenkin kotiterassilla, mökillä ja rantamaisemissa. Laadukkaat ja käytössä mukavat kalusteet tekevät oleilusta entistä miellyttävämpää, unohtamatta tietenkään tyylikkyyttä.
Skargaarden terassikalusteet

Mikä kuulostaakaan sen paremmalta kuin istahtaa hetkeksi alas nauttimaan aurinkoisesta kesäpäivästä yhdessä perheen ja ystävien seurassa – kotiterassilla, mökillä tai laiturinnokassa. Skargaardenin laadukkaat ja tyylikkäät terassikalusteet sopivat mukaan minkä tahansa terassin tyyliin. Tuolien puumateriaalina käytetty tiikki sointuu täydellisesti skandinaaviseen kesämaisemaan ja kestää käytössä pitkään.

H55 nojatuolin kankainen istuinosa takaa pehmeät oltavat, minkä lisäksi tämä kasaan taittuva tuoli kulkee kätevästi myös kainalossa paikasta toiseen. Raikkaat juomat ja muut tarjoiltavat löytävät paikkansa Djurö apupöydältä, jonka kaveriksi valikoituu mainiosti saman sarjan tyylikäs loungetuoli. Rimamaisen designin omaava Nozib loungetuoli on sekin tyylikäs ilmestys terassilla.

Terassisohvat

Ylellisyyttä ja mukavuutta terassihetkiin saat muhkean pehmeillä sohvilla ja nojatuoleilla. Ulkokäyttöön suunnitellut pehmusteet eivät sateesta säikähdä. Terassisohvan ääreen on mukava kerääntyä nauttimaan kesän lämpimistä päivistä isommankin porukan kesken. Minimalistinen ja moderni muotoilu yhdistettynä käytettävyyteen takaa viihtyisät hetket vuosiksi eteenpäin.

Anholt sohva on miellyttävän tukeva, mutta samaan aikaan rennon muhkea. Saltö nojatuoli tuo tarjoaa ylelliset oltavat terassilla tai kodin uima-altaan äärellä. Bönan moduulisohvasta luot juuri omiin tarpeisiin ja terassille sopivan kokonaisuuden. Kulmapaloilla ja divaaniosilla saat rakennettua kalusteryhmästä vaikka millaisia oleskelupaikkoja.

Lepotuoli terassille

Kaipaatko terassille hieman eksotiikkaa? Cane-line Kingston aurinkotuolit tuovat upeaa ilmettä ja ylellisiä istumapaikkoja. Tuoleihin voit helposti yhdistää eri värisiä istuintyynyjä tuomaan vaihtelua terassin tunnelmaan. Fiam Fiesta Soft loungetuoli löytää paikkansa terassin lisäksi myös mökkilaiturilta. Siinä on ihanan pehmeä verhoilu ja tuoli on erityisen mukava istuttava. Lafuma Sphinx aurinkotuoli muistuttaa klassista lepakkotuoli ja sopii mainiosti kalusteeksi myös sisätiloihin. Ferm Living Desert nojatuoli tuo nimensä mukaisesti rentoa ”safarimeininkiä” ja lempeää luonnonläheistä väritystä terassin ilmeeseen.

Päivävuode terassille

Blomuksen STAY loungerit ja päivävuoteet tekevät mistä tahansa terassista tai oleskelualueesta erittäin ylellisen. Olipa kyse sitten uima-altaan viereen, terassialueen tai ison laiturin ääreen muodostettavasta oleskelualueesta niin STAY päivävuoteet ja sohvat nostavat oleskelutilan kokonaan uudelle tasolle.

Lisää mainioita kalustevaihtoehtoja kodin ulkotiloihin löydät Nordic Nest -verkkokaupasta.

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Nojatuoli on yksi olohuoneen suurimmista sisustuselementeistä, joten sen valintaan ja muotoiluun kannattaa kiinnittää riittävästi huomiota.
Tyylikkäät ja samalla rentoa tunnelmaa tuovat kalusteet viimeistelevät kesäterassin ilmeen. Otetaan kesästä kaikki ilo irti ja nautitaan herkutteluhetkistä yhdessä ystävien kanssa viihtyisän ruokailuryhmän äärellä.
Viimeistele olohuoneen tyyli ja viihtyisyys ylellisen pehmeällä nojatuolilla, jossa istuu mielellään pidempäänkin.