Search
Close this search box.

Riippukeinu sisätiloissa

riippusanky

Moni haaveilee riippukeinusta sisätiloihin, mutta toteutus jää usein tekemättä. Lotta Agatonin stailaamassa kodissa riippukeinu sai arvoisensa ilmeen ja upean toteutuksen. Keinu on näyttävästi kiinni neljällä ketjulla ja keinusta löytyy pehmeitä ja muhkeita tekstiileitä. Päiväunet onnistuvat tässä takuuvarmasti. Tai vaihtoehtoisesti voit köllähtää keinuun nauttimaan viimeisimmistä aikakausilehdistä, jotka säilyvät kätevästi seinustalle sijoitetussa lehtitelineessä.

Kuva Pia Ulin / piaulin.com

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Jolina ruokapöydän tuoli
Puiset pinnatuolit sopivat upeasti ruokapöydän ääreen. Niitä voi hyvin käyttää myös kodin työpisteellä.
Parolan Rottinki Sirkka riippukeinu on ihanan rento ilmestys olohuoneessa sekä muualla sisustuksessa. Se löytää paikkansa myös parvekkeelta tai terassilta.
Nyt sinulla on loistava tilaisuus hankkia designin upeimpia klassikoita ja upeita uutuuksia. Finnish Design Shop -verkkokauppa tarjoaa ystävänpäivän kunniaksi tilauksen kahdesta kalleimmasta tuotteesta 15% alennuksen. Poimimme muutamia houkuttelevia ostokohteita, jotka sopivat mukaan monenlaiseen sisustustyyliin.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke