Search
Close this search box.

Riippusohva

riippusohva

Köysien varassa katosta roikkuva kevytrakenteinen ”sohva” on omiaan terassilla. Siihen on mukava kollähtää lueskelemaan ja nauttimaan. Kuvan kaltaisen riippusohvan rakentaminen vaatii yllättävän vähän. Poikkipuina voit käyttää vanhoja lautoja tai hankkia puutavaraliikkeestä sopivan kokoisia ja pituisia rimoja. Rimojen päihin vain köydet kiinni ja koukut kunnolla kattoon. Solmujen avulla voit myös tehdä sohvan korkeudesta säädettävän. Sohvan päällisen voi rakentaa makuupatjasta ja kokonaisuuden viimeistellä vaikkapa pussilakanalla. Lisäksi tyynyt ja viltit päälle niin sohva on valmis. Tällainen toimii hyvin myös sisätiloissa, esimerkiksi olohuoneen nurkkauksessa. Takuuvarma lasten suosikki.

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Puiset pinnatuolit sopivat upeasti ruokapöydän ääreen. Niitä voi hyvin käyttää myös kodin työpisteellä.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke