Ripaus kultaa ja Marimekkoa

Sisustusideat

Kodikas ja valoisa sisustus

Runsas määrä luonnonvaloa korostaa sisustuksen skandinaavista tyyliä, jonka rauhallinen värimaailma korostaa tilojen estetiikkaa.

Sopivan hillitty ja rennon kodikas sisustus

Tässä tyyliltään skandinaavisen selkeässä ja rauhallisessa sisustuksessa vallitsee mukavan rento ja kodikas tunnelma.

Sisustuksen lämmin tunnelma

Suuret ikkunat kutsuvat luonnon osaksi tämän kodin sisustusta, jossa vallitsee miellyttävän lämmin ja tyylikäs tunnelma.
Ripaus kultaa ja Marimekkoa

Marimekon uutuustuotteista löytyy muutamia todella kauniita vaihtoehtoja lähestyvän juhlakauden kattaukseen ja sisustukseen. Armi Ratian suunnittelema Tiiliskivi-kuosi on saanut värikseen upeaa kullan kimallusta, joka nousee tyylikkäästi esiin valkoiselta ja beigeltä pohjalta. Mukit ja lautaset yhdessä kultaa hehkuvien pöytätablettien kanssa sopivat tyylikkäästi yhteen yksiväristen astioiden kanssa. Tunnelmaa voit täydentää myös Tiiliskivi-sarjan sisustustyynyllä, joka löytää helposti kaverin esimerkiksi beigen värisistä Räsymatto ja Unikko -tuotteista. Tyylin viimeistelee kauniit Plunta ja Butticula kynttilänjalat. Ihastu lisää ja löydä omat suosikit Nordic Nest -verkkokaupasta, jossa on nyt huikeita alennuksia mm. kuvassa olevista tuotteista.

Tutustu myös