Safari saapuu lastenhuoneeseen

lastenhuone-safari-tunnelma

Maanläheiset ja rauhalliset värisävyt sopivat loistavasti lastenhuoneen sisustukseen. Se ei kuitenkaan estä tuomasta tilaan kontrasteja tai mielenkiintoa herättäviä yksityiskohtia, joilla ruokkia lapsen mielikuvitusta ja ajatusmaailmaa sisustuksen toimesta. Tämä MAK Interiorsin toteuttama safari henkinen sisustus on kerrassaan ihastuttava ja tarjoaa ihailtavaksi upean kokonaisuuden.

seinapiirros-lastenhuone-safari-tunnelma

Huoneen kulmauksessa seinään tehty maalaus toimii upeana väriläiskänä ja siinä riittää ihmeteltävää itse kullekin. Piirroksen sijoittuessa kahdelle eri seinälle siihen tulee myös mielenkiintoinen kolmiulotteinen tehoste.

sisustus-lastenhuone-safari-tunnelma

Kalusteiden, tekstiilien ja koriste-esineiden väri- ja materiaalivalinnoissa on kiinnitetty paljon huomiota sisustuksen teemaan. Kaiken ei tarvitse olla liian ilmeistä vaan jo pelkillä väreillä ja tekstuureilla saadaan kokonaisuus näyttämään todella hauskalta sekä loppuun asti suunnitellulta.

puuhyllyt-lastenhuone-safari-tunnelma

Seinäpiirrokseen on sijoitettu myös toiminnallisia osia. Sopivaan kohtiin puuta on seinälle kiinnitetty puisia hyllyjä, jotka tehostavat piirroksen vaikutelmaa, tarjoten samalla lisää säilytystilaa mm. koriste-esineille.

Kuvat makinteriors.ca / NewmanArts Photography