Safari saapuu lastenhuoneeseen

lastenhuone-safari-tunnelma

Maanläheiset ja rauhalliset värisävyt sopivat loistavasti lastenhuoneen sisustukseen. Se ei kuitenkaan estä tuomasta tilaan kontrasteja tai mielenkiintoa herättäviä yksityiskohtia, joilla ruokkia lapsen mielikuvitusta ja ajatusmaailmaa sisustuksen toimesta. Tämä MAK Interiorsin toteuttama safari henkinen sisustus on kerrassaan ihastuttava ja tarjoaa ihailtavaksi upean kokonaisuuden.

seinapiirros-lastenhuone-safari-tunnelma

Huoneen kulmauksessa seinään tehty maalaus toimii upeana väriläiskänä ja siinä riittää ihmeteltävää itse kullekin. Piirroksen sijoittuessa kahdelle eri seinälle siihen tulee myös mielenkiintoinen kolmiulotteinen tehoste.

sisustus-lastenhuone-safari-tunnelma

Kalusteiden, tekstiilien ja koriste-esineiden väri- ja materiaalivalinnoissa on kiinnitetty paljon huomiota sisustuksen teemaan. Kaiken ei tarvitse olla liian ilmeistä vaan jo pelkillä väreillä ja tekstuureilla saadaan kokonaisuus näyttämään todella hauskalta sekä loppuun asti suunnitellulta.

puuhyllyt-lastenhuone-safari-tunnelma

Seinäpiirrokseen on sijoitettu myös toiminnallisia osia. Sopivaan kohtiin puuta on seinälle kiinnitetty puisia hyllyjä, jotka tehostavat piirroksen vaikutelmaa, tarjoten samalla lisää säilytystilaa mm. koriste-esineille.

Kuvat makinteriors.ca / NewmanArts Photography

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.